Ben je op zoek naar een comfortabele manier om tv te kijken? Kies er dan voor om een boxspring met een tv lift aan te schaffen. Hierdoor kun jij heerlijk in je bed een film om serie kijken. Naast dat je natuurlijk een goede nachtrust kunt krijgen in de boxspring, is het ook mogelijk om een tv aan het voeteinde van je bed, omhoog te laten komen. Vervolgens kun jij heerlijk tv kijken zonder dat je naar de woonkamer hoeft te gaan. Ideaal wanneer je lekker een dag in bed wilt hangen, en tegelijk ook televisie wilt kijken. De boxspring met tv lift is erg populair, en er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om zo’n bed aan te schaffen.

Groot scherm

Er zijn verschillende opties waaruit je kunt kiezen, voor een nieuwe boxpsring en tv lift. De basis variant van de boxspring met een tv lift bestaat uit een vast hoofdbord. Hierdoor kun jij lekker naar achter leunen, terwijl je tv aan het kijken bent. Daarnaast is er nog een andere variant, namelijk de verstelbare boxpring. Een verstelbare boxspring is een boxspring waarbij je zowel het hoofd als voeteneind los van elkaar kunt verstellen. Als je dus iets meer rechtop wilt zitten, of juist meer ingezakt, dan is het mogelijk om dit aan te passen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een variant waarbij je een heerlijke pocket vering matras hebt, die optimaal comfort bied.

Samenstellen

Bij het aanschaffen van een boxpring met tv lift, zul je dus ook echt een volledig bed samen stellen. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere laag van latex of traagschuim, maar ook kun je nog een extra koudschuim matras bijvoorbeeld aanschaffen. Bij het samen stellen kun je uiteraard ook kiezen uit verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een mooie donkere boxspring die goed samen gaat met de rest van je slaapkamer. Heb je juist een slaapkamer met bijvoorbeeld meer witte kleuren? Kies dan voor een lichtere boxspring. Bij het samen stellen van de boxspring kun je ook kiezen uit veel verschillende afmetingen. Meet van te voren altijd goed op waar jij de boxspring wilt gaan plaatsen, en met hoeveel personen je meestal in het bed ligt. De meeste mensen kiezen voor een boxspring voor twee personen, zodat er altijd meer dan genoeg ruimte is om comfortabel te slapen. Bij de boxspring die je aanschaft zul je ook een afstandsbediening krijgen waarmee je eenvoudig de tv uit het voeteinde mee omhoog kunt laten komen.