Over ons

Zowel vloer- als vloerartikelen zijn hierop geen uitzondering. Voeg daarbij het simpele feit dat deze eco-vloeren heavy-duty, langdurig, redelijk betaalbaar en aantrekkelijk zijn om te kopen, deze gloednieuwe vloeren zijn eigenlijk een win-win situatie helemaal rondom.

 

Er zijn tegenwoordig vele soorten milieuvriendelijke vloeren op de markt. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk kiezen voor keuzes van hardhouten vloeren die zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, gemaakt zijn om er mooi uit te zien, vele jaren meegaan en verbruiken tot 30 procent minder hardhout dan normale hardhouten vloeren. Je kunt ook kijken naar de gerooide timmerhoutvloer die planken en andere verouderde vloervoorzieningen gebruikt van structuren die op het punt staan ​​te worden neergehaald.

 

Dit geregenereerde hout maakt een gloednieuw gerepareerd stuk hardhout, ideaal voor vloerbedekking in elk gebied in uw woning. Het hout is opnieuw ingericht, gezuiverd zand en verdeelde vloerplanken en vervolgens geïnjecteerd plaatsing met niet-verontreinigende lijm. Een laatste optie voor houten vloeren kan afkomstig zijn van overgebleven nieuw hout dat anders anders zou zijn kwijtgeraakt, verlaten of verbrand. Door restjes en delen van overgebleven hout te recyclen en ze allemaal samen te voegen om zo gloednieuwe vloerdelen te creëren, zult u zeker een stevige houten vloer hebben die zeker een leven lang meegaat. Of het nu ecologisch vervaardigd hardhout is.