Bezorgd over je huisbeveiliging? Hier zijn enkele expert huisbeveiliging tips die je huis volledig inbraakresistent maken.

· Denk als een inbreker: Doe alsof jijzelf een inbreker bent, en probeer te denken aan manieren waarop jij in je eigen huis zou inbreken. Bestudeer je huis en observeer de zwaktes in de beveiliging.

· Doe je voordeur op slot: Laat de voordeur nooit open aangezien dit de eerste plaats is waar dieven naartoe gaan voor ze andere methodes proberen.

· Sluit ramen: Voor je het huis verlaat, zorg ervoor dat alle ramen goed afgesloten zijn.

· Balkondeur: Laat de balkondeur nooit open ‘s nachts of als je weggaat. Balkons geven inbrekers een gemakkelijke manier om binnen te komen.

· Als je weggaat, laat dan een licht of de TV/radio aan: Een inbreker in actie zal afgeleid worden door het geluid, en wil niet het risico nemen dat er iemand thuis is. Laat nooit blijken dat je huis leeg is door alle lichten uit te doen.

· Nieuw huis, nieuwe sloten: Als je verhuist naar een nieuwe woonplaats, verander dan alle sloten aangezien je nooit weet wie een kopie van je sleutel heeft. Je kan ook hoge veiligheidssloten met extra veiligheidsslot kopen.

· Sleutel verloren: Verander je slot als je je sleutel verliest.

· Neem een hond: Een blaffende hond kan als waarschuwing dienen en aandacht trekken, iets was inbrekers willen vermijden.

· Extra sleutel: Laat nooit een extra sleutel onder de deurmat. Het wordt niet aangeraden om een extra sleutel rond je huis te laten liggen. Zelfs als je een creatieve veilige plaats vindt om je sleutel te verstoppen. Als iemand je ooit je sleutel ziet nemen van die plaats, is dat niet meer betrouwbaar. De betere optie is om een extra sleutel bij een buur die je kan vertrouwen laten.

· Garagepoorten: Garagepoorten bieden toegang tot je huis, dus behandel ze als elke andere deur; zorg ervoor dat ze goed afgesloten zijn, net zoals de deur die van je garage naar je huis leidt.

· Plaats veiligheidsbeugels op je ramen: Vooral als je huis in een slechte locatie ligt of on de eerste/benedenverdieping. Als je dat liever niet doet omwille van het zicht, zorg er dan voor dat je ramen extra veilig zijn (met een tweede slot) en zorg ervoor dat ze correct geïnstalleerd zijn.

Neem contact met ons op – https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag