Wanneer het een kans is om een ​​gloednieuwe vloer in te richten of zelfs als u een gloednieuwe, milieuvriendelijke vloer bouwt, is dit een geweldig gloednieuw alternatief voor u.

U zult zeker een ecologische residentie hebben als u een vloer maakt die is geproduceerd met stop, bamboe, ingewisseld hout, hout (geproduceerd uit lijnzaadolie) en milieuvriendelijke vloerbedekking. Daarbovenop zijn er planeetbewuste fabrikanten die afval verminderen en milieumethodes promoten bij het creëren van hun vloerbedekkingsmogelijkheden.

De huid van een kurkboom wordt gebruikt om de vloerplanken te produceren, wat inhoudt dat de boom nooit wordt gekapt en na ongeveer 3 jaar opnieuw zal groeien. Herziening die tot de dertig jaar nodig was om een ​​standaard hardhouten boom terug te laten groeien. Eco-stop vloerbedekking is ongevoelig voor alle vloeistoffen. Dit geeft aan waarom kurk al eeuwenlang in een fles wordt gebruikt. Het is ook insectenresistent. Ongedierte laat het zeker met rust.

Maak het af en tegelijk kiembestendig. Wanneer allergische reacties een groot probleem zijn, kunnen kiemen zich gemakkelijk niet reproduceren op het oppervlak van de stopper, dus dit is een geweldige keuze. Het absorbeert geen stof en verstuurt geen schadelijke chemicaliën. Cork zal echter wel geluid opnemen dat het geweldig maakt op het tweede verhaal of zelfs overal waar ruisonderdrukking gewenst is.

Stop biedt weer een geweldige selectie wanneer u wilt dat de vloer zo warm en comfortabel mogelijk is. Het bevat warmte en zal zeker koel blijven van het infiltreren naar het oppervlak. Kurkvloeren zijn ongeveer de helft van de kosten van andere houten vloeren. Ik neem niet aan dat je een fout kunt maken met een eco-cork vloer. Bamboe heeft veel vergelijkbare voordelen als een stop. Het is ongelooflijk stevig, veel meer dan walnoot en esdoorn.

Het breidt zich snel uit en kan om de vijf jaar worden verzameld. Aangezien bamboe groeit in exotische gebieden, is het product echt bestand tegen buigen, vocht, morsen en verkleuringen. Het is een prachtig hout om te gebruiken in kookruimtes en in toiletten.

Nog een ander type van teruggewonnen hout is het gebruik van nieuw hout dat moest worden vernietigd. Bomen die werden verkleind tijdens landschapsontwerp. Typisch, deze bomen zouden worden vernietigd of begraven. Partner van slimme bedrijven met tuinders om dit ‘misbruik’ nuttig te maken.