Selecteer een pagina

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en voordelen van vloerisolatie? Het isoleren van uw gevel, dak en/of vloer levert u een behoorlijke besparing van uw gasrekening op. Erger dan kou en warmte, is vocht. Het dringt overal door en beïnvloedt niet alleen het comfort, maar ook de constructie. Vocht is daarmee niet alleen een bedreiging voor woningen en bedrijfspanden, maar ook voor hygiëne en gezondheid. Bij vloerisolatie wordt een tweecomponenten polyurethaan hardschuim systeem opgespoten dat uit meer dan 90% gesloten cellen bestaat, dus geen capillaire werking.


Het isoleren van een vloer

Polyurethaan vloerisolatie wordt dagelijks door door veel bedrijven toegepast. Deze ontwikkelde uitvoering van vloerisolatie op basis van Polyurethaan heeft uitzonderlijk goede isolerende en vochtwerende eigenschappen. De polyurethaan wordt naadloos tegen de onderzijde van de begane grondvloer, rondom vloeropleggingen en over een bepaalde hoogte van de funderingsbalken gespoten.  Het resultaat is een perfecte scheiding tussen het klimaat in de kruipruimte en dat in de woning. Dit is uw kans om uw gasverbruik te verminderen en 15 tot 25% te besparen op uw gasrekening. In combinatie met uw gevel en/of dak kunt u wel 30% tot 50% besparen! Een lagere gasrekening betekent een beter milieu. Zie voor meer info ook deze pagina van de Rijksoverheid.

Veelgestelde vragen over het isoleren van de vloer

1. Ik heb al een geïsoleerde vloer, kan ik nog meer besparen?

Ja, door deze nieuwe techniek zult u verbaasd zijn dat u nog een behoorlijke besparing zult realiseren.

2. Ik heb een houten vloer, kan isoleren ook?

Ja, deze nieuwe techniek is toepasbaar op alle vloertypen.

3. Is het product milieuvriendelijk?

Ja, de twee componenten polyurethaan hardschuim is een CFK-vrij produkt en tast de ozonlaag niet aan!

4. Hoe zit het met ventilatie?

Uw kruipruimte wordt geventileerd door muurventilatieroosters en deze ventilatie blijft gewaarborgd. Bij onvoldoende ventilatie worden er door ons ventilatieroosters vernieuwd/aangebracht (meerprijs).

5. Hoe zit het met vloerverwarming?

U denkt misschien dat alle warmte van uw vloerverwarming naar boven stijgt. Dit is helaas meestal niet het geval, veel warmte verdwijnt naar uw kruipruimte. Door onze nieuwe isolatietechniek wordt dit tegengegaan. Dus gasbesparing!