Betonpoeren tuinproducten

Het fundament voor een stevige plaatsing van de schutting vormt de betonpoer. De betonpoer kunt u zien als een betonnen anker in de grond. Zonder deze verzwaarde verankering zal een schutting het eerder begeven op den duur. Hevig weersomstandigheden als storm en slagregens, vorst en vocht tasten het fundament aan. Gebruikt u betonpoeren dan zal de schutting aanzienlijk langer fier overeind blijven en rechtlijnig lopen dan zonder dit sterke fundament.

De betonpoeren zorgen voor stevigheid en standvastigheid van uw schutting, omdat het gewicht van uw bouwwerk, in dit geval de schutting, al worden overgedragen op de ondergrond door de betonpoeren. De allerbeste poeren die u kunt gebruiken voor in een fundering zijn die, die gemaakt zijn van beton en gelukkig kunt u tegenwoordig uw betonpoeren kant-en-klaar bestellen: de zgn. prefab betonpoeren.

Betonpoeren van de allerbeste kwaliteit

Dankzij prefab betonpoeren hoeft u niet zelf het beton te gieten in een mal; u koopt bruikbare poeren klaar voor direct gebruik en deze zijn ook nog eens verstelbaar.

Profiteer ook van de vele voordelen van de betonpoeren en bestel uw producten vandaag nog. Bedenk alleen even waar de schutting precies moet komen te staan en overleg natuurlijk altijd even met uw buren.

Welke betonpoeren heeft u nodig?

Bouw uw schutting nog voordat het mooie weer echt begint zodat u straks direct kunt genieten van uw tuin. Op de website vindt u verschillende foto’s van de  verschillende poeren; het is alleen zaak dat u uitrekent, voordat u uw betonpoeren gaat bestellen, welke afmeting u nodig heeft. Afhankelijk van de lengte en de hoogte van uw schutting moet u bekijken welke betonpoeren geschikt kunnen zijn.