Niets is zo bepalend als de vloer in je huis. Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht kan het dan ook belangrijk zijn om een mooie nieuwe vloer neer te leggen. Zo kun je optimaal genieten van je eigen gecreëerde stijl en sfeer in je huis. De vraag is dan alleen nog: wat voor vloer gaat het worden. Naar onze mening zijn visgraat vloeren een van de beste vloeren die er zijn. De welbekende vloer die tegenwoordig heel populair is. In deze blog leggen wij alles uit over de visgraat vloer.

Kwaliteit en luxe

Visgraat vloeren staan bekend om hun luxe uitstraling gepaard met de kwaliteit die de vloeren brengen. De stijlvolle en toch speelse vloer brengt een luxe uitstraling naar elke kamer. En de vloer past dan eigenlijk ook bijna in elk interieur. Het kenmerkend motief van een visgraat vloer is in veel verschillende diktes en stijlen te koop. Zo kun je de vloer perfect afstellen op het design van je interieur. 

Daarnaast zijn visgraat vloeren perfect wanneer je voor kwaliteit gaat. Bij de vloer mag je namelijk een erg hoge kwaliteit verwachten, vooral wanneer je voor de houten variant gaat. Er zijn veel verschillende merken als het gaat om visgraat. Wanneer je voor hoge kwaliteit gaat rondom Amsterdam, dan ben je bij Evim op je juiste plek. Zij hebben een goede selectie vloeren in Amsterdam als het gaat om kwaliteit en variatie. Een groot voordeel van de goede kwaliteit is dat de vloeren dan ook heel lang mee gaan. 

Soorten visgraat vloeren

Visgraat vloeren komen in veel verschillende soorten, maten en materialen. Zo heb je visgraat van PVC. Deze zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout De vloeren creëren hierdoor een klassieke en luxe uitstraling in je huis. De Pvc-vloeren zijn gemiddeld wat duurder, maar dit betaald zich uit in een paar voordelen. Zo is PVC erg gemakkelijk te onderhouden en zijn de vloeren compleet stil en gaan heel lang mee.

Daarnaast heb je ook visgraat parket. Ook wel de echte houten visgraat vloeren, super luxe en geven een authentieke en klassieke uitstraling aan je huis. De vloeren dienen wel gelegd te worden door ervaren experts. Ben je op zoek naar vloeren in Amsterdam? Dan helpt Evim je graag met het leggen van de parket vloeren. Parket vloeren Amsterdam worden gelegd door ervaren parketteurs en die zorgen ervoor dat de vloeren perfect komen te liggen in uw huis.

Dan is er ook nog de visgraat laminaat. Deze is bijna niet te onderscheiden van parket. De vloeren komen in vele opties en prijsklassen. Iedere vloer van laminaat heeft zijn voordelen. Een groot voordeel van laminaat is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn en dat ze zeer eenvoudig zijn te leggen. 

De afwerking in kleuren verschilt per materiaal. Maar samen bieden de drie materialen enorm veel opties en zo heeft u de keuze om uw huis perfect in te richten. Bedenk voor het kopen wel hoe je de vloer aan wilt leggen en of je dit dus wilt uitbesteden of toch liever zelf wilt doen.