Leefbeton: de nieuwe woontrend van 2018

Geplaatst door

Leefbeton is de nieuwe hype op het gebied van vloeren, en het is eenvoudig om te zien waarom. Dit cementproduct wordt aangemaakt met een speciale hars, waar vele andere cementproducten kiezen voor water. Hierdoor is leefbeton sterker, slijtvast, waterdicht en duurzamer in vergelijking met andere betonnen vloeren. Daarnaast is leefbeton een waardevolle toevoeging voor de stijl van je huis: dit type beton geeft de vloer een moderne doch natuurlijke uitstraling. Het is niet voor niets dat leefbeton de nieuwe woontrend van 2018 wordt genoemd.

Opmaak en gebruik

De afwerking van dit cementproduct bestaat uit twee componenten gietvloer, welke wordt opgemaakt door een toplaag van twee speciale componenten PU-sealer. Dit maakt leefbeton zowel geschikt voor oneffen als egale vloeren. Daarnaast is dit product ideaal voor verschillende onderdelen van het huis. Denk hierbij aan vloeren, wanden, meubels, trappen of keukenbladen. Waar je dit product ook voor gebruikt, je bent verzekerd van een stijlvolle look.

Voordelen van leefbeton

Niets voor niets is dit product de hype van 2018: het maakt de hype waar. De stijlvolle doch natuurlijke uitstraling is al eerder vermeld, maar er zijn meerdere pluspunten te benoemen. Zo is dit product flexibel in te zetten omdat het hecht aan iedere ondergrond. Vloeren, wanden, trappen… het is inzetbaar voor diverse aspecten van jouw woning. Daarnaast is het geheel waterdicht, zodat er nooit waterschade kan ontstaan aan de vloeren. Leefbeton is tevens slijtvast en robuust dankzij de dubbele coating die zich in de toplaag bevindt. Ook is het geheel gemakkelijk te onderhouden. Er zitten namelijk geen voegen in het beton. Voegen zijn de plaatsen bij uitstek waar bacteriën zich hechten. Bij dit product hebben ze hiertoe geen kans, wat dit cementproduct uiterst hygiënisch maakt. Dit houdt tevens in dat deze afwerking geen schadelijke schoonmaakproducten vereist. Dit, en nog veel meer, maakt leefbeton tot zo’n uitzonderlijk product. Leefbeton vloeren worden onder meer gelegd door Unique Floorstyling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *